1.
Jablko, jahody a rebarboru nakrájíme na co nejmenší kousky, promícháme a dochutíme skořicí s cukrem. Listové těsto rozbalíme a jeho prostřední podélnou část posypeme strouhaným kokosem. Na něj navrstvíme směs ovoce. Těsto zabalíme jako štrůdl a přendáme na pečicím papírem vyložený plech, spojem dolů. Na vrchní straně uděláme několik příčným zářezů, pomašlujeme směsí mléka a margarínu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů dozlatova.
2.
Mezitím si připravíme vanilkovou omáčku. V mandlovém mléce rozmícháme pudingový prášek (případně kukuřičný škrob), cukr a vanilku. Směs přelijeme do rendlíčku a přivedeme k varu. Jakmile začne krém houstnout, zašleháme do něj vanilkový dezert, odstavíme a necháme trochu vychladnout.
3.
Hotový závin pocukrujeme moučkovým cukrem, nakrájíme a jednotlivé porce přelijeme ještě teplou vanilkovou omáčkou.