Cizrnu slijeme a propláchneme studenou vodou. Rozmixujeme společně se zbytkem ingrediencí. Primitívo. Skvěle chutná s řapíkatým celerem, mrkvičkou nebo okurkou.
Inspirováno Leylou Kazim.
2. Říjen 2015
Cizrnu slijeme a propláchneme studenou vodou. Rozmixujeme společně se zbytkem ingrediencí. Primitívo. Skvěle chutná s řapíkatým celerem, mrkvičkou nebo okurkou.
Inspirováno Leylou Kazim.
Komentáře
Zdravím, jak dlouho mi vydrží v lednici? :3
Teoreticky pár dní, mně ale nevydržel déle jak pár hodin :-))
Recepty jsou nádherně nafocené, nevím, který uvařit dřív! Jen tak dál, super blog ;)
Moc díky! :-) Vzala bych to hezky postupně, na stránce „Všechny recepty“ je najdeš pěkně podle abecedy :-D
Super nápad :D :D, snažím se omezit živočišné produkty, tak se mi tato stránka bude dost hodit :P.
Tak to jsi moje cílová skupina, to je super :-))
tak chybi mi, dle me „zakladni“ ingredience, rimsky kmin aka cumin!!!;)
Jestli ti chybí, tak si ho tam dej, nikdo ti nebrání :-) Já se držím receptu v odkazu.
Včera jsem ho udělala, moc dobrej :-) A výbornej je, když se do něj přidá hodně karamelizované cibule.
Vidíš, to by mě nenapadlo! Příště zkusím :-)