1.
Rajčata, cibuli a tofu nakrájíme na tenké plátky a v míse promícháme s olejem a najemno nasekaným česnekem. Směsi vůbec neuškodí, když ji necháme třeba hodinku uležet v lednici. Naopak nám ještě poděkuje.
2.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Kukuřično-pohankovou směs okořeníme, zalijeme vodou a pořádně promícháme tak, aby nám vznikla hladká kašička. Tu opatrně rozprostřeme na pečicí papír a šoupneme na 10 minut do trouby.
3.
Na předpečený základ pak naházíme baby špenát a připravenou směs ingrediencí. Posypeme olivami, bazalkou a pečeme dalších deset minut, dokud vše nezačne hodně moc vonět. Hotovou pizzu necháme chvilku vychladnout, abychom si nespálili jazyk.
5. Listopad 2015
Komentáře
dobrý den, tou kukuřično-pohankovou směsí je myšlena kaše ? jelikž žádnou směs jsem nenašla, děkuji moc, Michaela
Anoo :-)
Moc chválím vyzkoušela jsem a bylo to vynikající :o).
Protože jsem alergik jsem moc ráda za tento blog a že mi ho povedlo objevit, určitě se budu ráda vracet.
pěkné dny :o) K
Já mám pěkný den díky tobě :-) Díky.