1.
Nejprve si připravíme nakládanou zeleninu. Okurku a mrkev buď nanudličkujeme, anebo nakrájíme na velmi tenké plátky (stačí škrabkou na brambory). V míse pak smícháme s tamari, octem a cukrem. Necháme pár hodin odležet v lednici.
2.
Do margarínu vmícháme nasekaný koriandr a vytvoříme si tak bylinkové máslo. Rovněž necháme v lednici uležet.
3.
Tofu nakrájíme na tenké plátky a krátce opečeme. Stejně tak bagetky můžeme naříznout a hodit na chvilku na pánev, aby hezky křupaly.
4.
Rozpečené bagetky potřeme bylinkovým máslem a naplníme listem římského salátu, klíčky, tofu, nakládanou zeleninou (ze které jsme vymačkali přebytečnou vodu) a čerstvým koriandrem. Na závěr můžeme posypat čerstvě namletým pepřem a zbaštit.
Jinak bagetky si můžete vyrobit vlastní, recept najdete přímo tady.
Komentáře
Pred chvíľou som náhodou narazila na tento web a teraz si ho neviem vynachváliť… Som si istá, že sa časom stane veľmi populárnym. Nádherný design, originálne a prehľadné recepty bez zbytočných obkecávačiek, pútavé fotky, sympatická autorka :). Čo by som ocenila, je snáď už len rozdelenie receptov podľa ročných období. Budem web s radosťou navštevovať aj naďalej a už sa neviem dočkať, ako mnohé jedlá vyskúšam. :) S prianím pekného dňa,
– Ambra
Téda, tohle se tak hezky čte.. :-) Na webu se snažíme pracovat, takže díky za tip! A za tu super chválu. Měj se krásně :-)