1.
Nejprve je potřeba uklohnit těsto. Droždí s cukrem rozmícháme ve trošce vlažné vody, zasypeme moukou a necháme vzejít kvásek. Ten potom společně s vodou a olejem zapracujeme do osolené mouky. Vzniknout by nám mělo hezky hladké těsto, které dáme na teplé místo kynout (mělo by zdvojnásobit svou velikost).
2.
Na sauce stačí všechny ingredience smíchat a nechat uležet v lednici.
3.
Vykynuté těsto rozdělíme na 2 nebo 3 stejně velké části, ze kterých vyválíme zhruba 7 milimetrů silné ovály. Spodní polovinu trochu pomatláme saucem a posypeme zeleninou. Horní část pak přehneme přes náplň a okraje zamotáme stejně jako Jamie.
4.
Pečeme v dobře předehřáté troubě na 220 stupňů dozlatova.
3. Leden 2016
Komentáře
Úžasné, fakt!!!
Uvařeno!
Je to vážně skvělé :)
Mám radost, že chutnalo! :-)