1.
Nejprve se pojďme dohodnout, že poměr jednotlivých ingrediencí je vysoce individuální. Každopádně postup je (většinou) stejný.
2.
Avokádo rozňahňáme vidličkou, rajčata zbavíme semínek a společně se šalotkou nakrájíme na co nejmenší kousky. Dochutíme zbytkem ingrediencí, to znamená utřeným česnekem, limetkovou šťávou, solí, pepřem, případně chilli. Výsledný maglajz necháme alespoň hodinku odležet v lednici.
3.
Tortilly (nejlépe tyhle domácí) rozkrájíme na trojúhelníčky, čtverečky, srdíčka nebo jednorožce a opečeme na lžíci oleje dokřupava. Necháme vychladnout na papírové utěrce, která odsaje přebytečný tuk. V grandfinále namočíme do dokonalého guacamole a rozplyneme se blahem.
23. Únor 2016
Komentáře
Naprosto geniální fotky a recepty :)!!! Dívám se na to, když mám hlad a hned bych si všechno dala :)!!! Moje poklona báječné autorce :)!!!
Moc děkuju :-))