Celer oloupeme a nakrájíme na kostičky. Olej necháme rozfajrovat na teflonové pánvi a velice krátce na něm orestujeme nasekaný česnek s tymiánem. Přihodíme celer, osolíme, okmínujeme, přikryjeme pokličkou a necháme zhruba 20 minut dusit do změknutí. Nepodléváme, celer si vystačí sám. Nakonec dochutíme pepřem a sojovou omáčkou. Zrodí se tak výborná příloha či svačinka.
26. Březen 2016
Komentáře
Já komentáře vůbec nepíšu, ale vy jsi ho zasloužíte! Recept jsem zkoušela bylo to výborné. Celkově máte krásný blog nídherné fotky a plno receptů. Určitě mám v plánu vyzkoušet dálší
Díky moc, Adél, vážím si toho! :-) L.
To jídlo bylo šíleně syté, ale moc dobré! ;)
Syté to je, to zas jó :-)
V životě bych nevěřila, že z celeru může být taková dobrota. Od teď ho dělám pravidelně k filmovým večerům místo popcornu. S litrem sojovky. Sorry, kidneys…
Že jo! Taky ho miluju :-)
ňam, přesně takhle si ho také dělám, ale šoupnu ho vždycky do trouby! :)
V troubě taky dobrý!