Nejlepší pečený celer

Dokonalý snack.
Na 2 porce:
1 bulva celeru
1 stroužek česneku
1 lžička drceného kmínu
1 lžička sušeného tymiánu
sůl a pepř
2 lžíce olivového oleje
sójová omáčka na dochucení

Celer oloupeme a nakrájíme na kostičky. Olej necháme rozfajrovat na teflonové pánvi a velice krátce na něm orestujeme nasekaný česnek s tymiánem. Přihodíme celer, osolíme, okmínujeme, přikryjeme pokličkou a necháme zhruba 20 minut dusit do změknutí. Nepodléváme, celer si vystačí sám. Nakonec dochutíme pepřem a sojovou omáčkou. Zrodí se tak výborná příloha či svačinka.


Komentáře

  • Adél

    Já komentáře vůbec nepíšu, ale vy jsi ho zasloužíte! Recept jsem zkoušela bylo to výborné. Celkově máte krásný blog nídherné fotky a plno receptů. Určitě mám v plánu vyzkoušet dálší

    • A co teda jíš?

      Díky moc, Adél, vážím si toho! :-) L.

  • Nikol

    To jídlo bylo šíleně syté, ale moc dobré! ;)

    • A co teda jíš?

      Syté to je, to zas jó :-)

  • Alicia

    V životě bych nevěřila, že z celeru může být taková dobrota. Od teď ho dělám pravidelně k filmovým večerům místo popcornu. S litrem sojovky. Sorry, kidneys…

    • A co teda jíš?

      Že jo! Taky ho miluju :-)

  • Táňa

    ňam, přesně takhle si ho také dělám, ale šoupnu ho vždycky do trouby! :)

    • A co teda jíš?

      V troubě taky dobrý!

Co ty na to?