1.
Ve větším hrnci dáme vařit vodu s citronovou trávou, kterou jsme nakrájeli na větší kusy. Vložíme nudle a vaříme několik minut, dokud nejsou měkké. Scedíme, propláchneme studenou vodou a vylovíme citronovou trávu.
2.
V hluboké pánvi rozpálíme olej, na který hodíme jarní cibulku nakrájenou na proužky a nadrobno nasekaný česnek. Jakmile začne česnek vonět, přisypeme omyté lusky s baby špenátem a necháme několik minut restovat. Hrášek chytí nádherně zelenou barvu.
3.
Pak už stačí jen vmíchat rýžové nudle, aby se prohřály, zakápnout tamari, dochutit citronovou šťávou a posypat nadrcenými oříšky.
14. Říjen 2015
Komentáře
Vynikající a rychle hotové! Jen nám to nedalo a přidali jsme navrch trochu smažené cibulky. Díky za tenhle blog a jen tak dál, doufáme, že ještě přibude spousta dalších receptů)
Cibulku pro všechny!