1.
Quinou několikrát propláchneme horkou vodou a dáme vařit. Jakmile to začne v hrnci bublat, stáhneme plamen na minimum a necháme dusit, dokud všechna voda nezmizí a quinoa není hotová.
2.
Mezitím si v hrnci na oleji necháme zavonět česnek s chilli a přidáme rajčata. Dochutíme cukrem, bazalkou, solí a pepřem. Necháme krátce povařit a pečlivě rozmixujeme. Quinou vmícháme až nakonec.
3.
Hotovou polévku můžeme zjemnit sójovou smetanou. No a pokud ji všechnu hned nezbaštíme, dáme jí klidně zamrazit, třeba se bude později hodit.
2. Prosinec 2015
Komentáře
Bezva chutna a vyzivna rychlovka. Diky za inspiraci :)
Tip: misto cukru datlovy sirup
Včera jsem uvařila polévku a bylo naprosto famózní :-)
Děkuji za skvělý recept
To jsem moc ráda, že chutnala :-)
Tak sme tu polievku teda vyskúšali a bolo to …. mňamóoóoóózni o:)
Supééééér!
Ahoj :) můžu se zeptat jaký je rozdíl mezi bílou a černou quinoou ?
Ahoj Kačko, černá je rozhodně křupavější a přijde mi víc oříšková :-)
Jé ty si s tím tak poradiš že člověk prostě slintá kdyż si ty recepty čte. Rozhodně musim něco od tebe vyzkoušet. Takový dobroty!
Díky moc! :-)