RAWioli

Nebudete věřit, jak jsou dobré. Dokud neochutnáte.
Na 4 kusy:
1 středně velká cuketa
4 menší rajčata
čerstvá bazalka
chilli, pepř, cokoli...
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce rýžového octa

1.

Cuketu naplátkujeme škrabkou na brambory (to zní profesionálně) a necháme chvilku marinovat v misce s vodou, sojovkou a octem (vyznavači raw veganismu samozřejmě vynechají).

 

2.

Rajčata zbavíme středu a nakrájíme hodně nadrobno. Smícháme s bazalkou, chilli a balsamicem, ale jinak je možno přidat, co je libo.

 

3.

„Ravioli“ se dělají tak, že přes dva plátky cukety se položí dva další, aby vznikl kříž. Doprostřed se dá náplň, spodní plátky se přehnou přes ní a ty vrchní nakonec. (Komu nebude stačit tento sofistikovaný popis postupu, klikne sem.)


Komentáře

  • anna221

    To se jí syrové?

    • A co teda jíš?

      Ano, proto je to „raw“ :-)

Co ty na to?