1.
Do směsi mouky, cukru a soli nasypeme kokosový olej a hňácáme, dokud nás to nepřestane bavit (v těstě by měly vzniknout větší hrudky). Poté postupně přiléváme vodu. Cílem je dokonale hladké těsto, které necháme alespoň hodinku odpočinout v lednici.
2.
Těsto vyválíme na cca 3mm silnou placku, kterou vyložíme dobře vymazanou formu na koláč. Pokud se korpus náhodou protrhne, budeme se snažit moc nebrečet a díru zalepit, jde to snadno. Propícháme vidličkou a pečeme na 180 stupňů asi 15 minut.
3.
Vanilkový pudink uvaříme v oslazeném mléce se smetanou a zašleháme do něj margarín s pudinkem Alpro. Asi třetinu krému si potom odlijeme do misky a dochutíme zavařeninou (já dala černý rybíz).
4.
Hotovou náplň nalijeme na předpečený korpus (nejprve vanilkovou a potom rybízovou) a šoupneme ještě na 10 minut do trouby. Poté necháme úplně vychladnout a uložíme na několik hodin do lednice. Ve finále můžeme načančat čerstvou mátou.