1.
Cibulku osmahneme na trošce oleje, přidáme česnek s kořením, promícháme, přihodíme zbytek kečupových ingrediencí a dusíme na nejmenším ohni tak hodinku. Krutopřísně rozmixujeme a je hotovo.
2.
Co se týče hranolků, tak množství brambor závisí na vás. Já je kombinuju s mrkví, páč mi to tak chutná. Obojí stačí nakrájet, okořenit a promíchat s olejem. Kdo má rád adrenalin, zakápne troškou octa. Trouba by měla být dobře rozehřátá tak na 200 stupňů, hranolky je nejlepší péct na horkovzduch a ve finále by měly být krásně zlaté, křupavé, na okrajích trošku připečené (slint).
6. Září 2015
Komentáře
Tenhle recept nemá chybu! :)
Díky moc, Kačko! :-)
Ahoj, také se přidávám, krásný blog! Můžu se zeptat, jak dlouho zhruba vydrží ten kečup? :-)
Joo, to je dobrá otázka.. Mně vydrží obvykle 20 minut – dokud ho všechen nesním :D Ale v dobře uzavřené nádobě v lednici určitě pár dní. Jinak moc díky! :-)
Děkuju za tenhle blog. Máš skvělý fotky, design potěší oko ty nápady na oběd jsou ženiální. Už se nemůžu dočkat, až si udělám vlastní hranolky s kečupem „from scratch“ :) Asi by mě samotnou jen tak nenapadlo udělat si vlastní kečup a dát si takovou dobrotu doma :)
Děkuju za hezký komentář, udělal mi radost :-) Hranolky si určitě dej, já bych je mohla jíst pořád.