1.
Veškeré suché ingredience promícháme v míse a postupně do nich zašleháme rostlinné mléko se sirupem. Směs necháme 15 minut odstát.
2.
Na pánvi roztopíme ždibec kokosového oleje a pomocí silikonové formičky začneme tvořit jednotlivé lívance (na jednoho panďuláka stačí tak 2 lžíce těsta). Jakmile nám dojde trpělivost, formičku zahodíme a zbytek doděláme klasickým způsobem.
3.
Hotové lívance dozdobíme čokoládou, čerstvým ovocem, marmeládou, sirupem nebo moučkovým cukrem a zblajzneme ještě teplé.
5. Listopad 2017
Komentáře
Ahoj..nádherně propracované stránky, jednoduché, mé kuchyni hodně blízké recepty..úžasný, ať se daří a díky..
Díky moc za tak pěknou pochvalu, cením si toho. :-) L.
Tradičně na Štědrý den děláme k snídani lívance s javorovým syrupem a zveme na snídani všechny naše kamarády, kteří chtějí přijít. Tohle bude letošní hit!
To je super tradice! :-)
Na první pohled zamilovaná!Skvělé recepty,vtip,nádherně zpracováno.Moc fandím 🍀
To se ale hezky čte! Díky moc, Lenko :-)