1.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.
2.
Sušenky s chirurgickou přesností rozdělíme tak, aby se nezlomily. Pokud se přes veškerou naši snahu některá zlomí, zhluboka se nadechneme a zachováme klid. Není to nic fatálního, sušenku lze velice snadno resuscitovat.
3.
Doprostřed sušenky, na které zbylo víc polevy, kydneme trochu čokolády a vmáčkneme do ní lízátkovou tyčku. Přimáčkneme sušenkou bez polevy a dáme stranou. Pokud je některá sušenka pochroumaná, čokoláda ji slepí a zachrání jí tak život.
4.
Zbylou čokoládou pomatláme sušenky i z vnější strany (ideálně z té ošklivější) a dozdobíme je posypkami. Necháme ztuhnout v márnici, teda v lednici, a zchramstneme.
22. Červen 2016
Komentáře
Hmm, cukr na špejli. Je to však celkem fotogení 😋
oreo je vegan? :)
Že váháš :-)