1.
Tapioku zalijeme jedním hrnkem mléka a necháme odležet nejméně 4 hodiny, aby mohla v klidu nabobtnat a změknout.
2.
Perličky pak přesypeme do rendlíku, zalijeme zbytkem mléka a přivedeme k varu. Jakmile se směs začne vařit, přidáme kokosové mléko s agávovým sirupem. Necháme asi 10 minut probublávat na mírném ohni.
3.
Nakonec vmícháme sůl s malinami a vaříme dalších pět minut. Pudink můžeme baštit ještě teplý anebo dobře vychlazený.
5. Září 2015
Komentáře
Děkuji :-)
Tvůj blog je boží, jsem ráda, že jsem konečně objevila nějakou pořádnou vegan inspiraci i v českých vodách. jsem ve fázi reduktariánství, nahrazuji jak jen to jde a pomalu si odvykám na živočišné produkty, a s tvojím blogem ta přeměna půjde určitě ještě rychleji a efektivněji :)
Z toho mám velkou radost, Barbaro :-)
Máš talent podle tvého bloku si připravují jídlo už čtrnáct dní a cítím se daleko lépe a vypadám líp a živočišné tuky a mléčné výrobky pomalu odstraňují z jídelníčku. Děkuji ti za tvůj blog.
Ahoj Jano, to je boží! Mám z toho radost :-) L.